Astazi am ramas socat, sa ascult asa voce, o voce de inger! Parerea mea, ca oameni ca aceasta fata se nasc odata la 1000 de ani! Asculta si tu in video de mai jos cum ia lasat pe juratii din America (AMERICA’S GOT TALENT) cu gura cascata! ASTA DA MINUNE CEREASCA !!!!

Laura Bretan s-a născut pe 7 aprilie 2002, în Chicago Illinois. Părinții ei, Rahela și Petru Bretan, sunt originari din Hațeg, respectiv Vama, Satu Mare. În 1991, mama Laurei, Rahela, a emigrat în SUA, iar tatăl ei a părăsit România în 1994. S-au cunoscut abia în 1997, iar în 2001 s-au căsătorit la Biserica Românească Philadelphia din Chicago. Laura mai are o soră, Estera (10 ani), și un frate, Petru (9 ani). Mama Laurei Bretan are în total 12 frați și surori. Întreaga familie este adeptă a religiei penticostale.

În ediția înregistrată și difuzată pe 31 mai de postul NBC, copila a fost trimisă direct în semifinala live, după ce jurata Mel B a apăsat butonul auriu. Toți ceilalți membri ai juriului, Heidi Klum, Howie Mandel și Simon Cowell, au rămas muți de uimire, după care au copleșit-o cu laude.

%d bloggers like this: