Pe 31 Mai 2014 ma aflam in Chicago in clădirea Willis Tower la etajul 103 (400 metri)  alături de sotia mea Giulia, cumnatul meu Marius, și  Tibi organistul meu! Eram foarte sus pe clădirea cea mai vizitată din Chicago (Willis Tower). Ce sa zic toate bune și frumoase, am făcut o grămada de poze, am vizitat clădirea , ne-am documentat despre istoria ei ( cât a durat construcția etc) pana când a urmat poza mult așteptata , pe geamul unde când te uitai in jos te lua amețeala .

Am făcut vreo 4 poze apoi am început sa ne mai plimbam pe acolo urmând sa coboram jos, la un momentdat am auzit un urlet parca in cor, când ne-am uitat in spate lumea fugea de lângă sticla (podeaua era din sticla).  Trecusera c-am 6 min de când făcusem ultima poza… Geamul gros a început sa cedeze incet incet !!!

Erau 4 tineri care stăteau jos pe sticla, și unul din ei a avea ceva ascuțit in buzunar am înțeles ! Seara am citit pe net exact ce sa întâmplat acolo!  În timp ce îşi făceau fotografii, podeaua din sticlă s-a crăpat sub cei patru tineri, totul la mai bine de 400 de metri înălţime.

“Aveam palmele pe podea şi am simţit cum se crapă. Sincer, am fost şocat, nu mi-a venit să cred. M-am speriat”, povesteşte Garibay, adăugând că a auzit un sunet puternic înainte ca podeaua atracţiei turistice să se crape. “Am crezut că vom cădea prin ea”, mărturiseşte şi unul dintre verii lui Garibay. Un purtător de cuvânt al obiectivului turistic a declarat că grupul de vizitatori nu a fost pus în pericol pentru că doar învelişul protector al podelei a crăpat. Astfel, sub cei patru tineri mai existau alţi patru centimetri de sticlă cu o capacitate de a susţine până la cinci tone.  Norocoși nu?

%d bloggers like this: