Aseară am fost invitat la emisiunea “Roata Norocului” de la Kanal D, difuzată in fiecare Duminica de la orele 20:00. Toate bune și frumoase pana când, am încurcat consoanele cu vocalele și vezi Doamne a ieșit mare scandal, nu in presa ci de la niște “enoriași ”

care bine-nțeles sunt niște rasisti (nu ca as fi țigan) dar dacă trăim in România asta înseamnă ca te poate face in toate felurile… Pai și Jean de la Craiova a confundat consoanele cu vocalele și ceilalți doi concurenți la fel dar ăștia câțiva “șobolani” m-au găsit doar pe mine! 😂😂 Plus de asta am văzut scriind, ceva de genul “Ai făcut țiganii de ras neștiind vocalele” ma faceți sa rad pe bune , pai ce treaba am eu cu țiganii, (cum ar veni eu sunt țigan și i-am făcut de ras pe toți ca nu am știut vocalele) nici o treaba, dacă eu am greșit m-am făcut de rusine pe mine, nu pe țigani sau pe romani! Credeți ca dacă eram așa prost, nu puteam sale scriu pe o foaie sau pe mana aceste vocale și consoane?

Vocale :A,e,i,o,u,a,a

Consoane: b,c,d,f,g,h,j,k,l,m,n,p,q,r,s,t,t,v,w,x,y,z

Parerea mea este sa va vedeți de oala voastră și dacă v-ați luat un leu sau doi, atâta cât valorați voi in fatza mea, de la cineva anume sa vorbiți așa, e treaba voastră! Cata facultate aveți voi, atâta vacanța am eu!!

%d bloggers like this: