Eu am identificat 2 dusmani principali si vreau sa-ti fac cunostinta cu ei!Sunt 2 dusmani care te saboteaza atunci cand vrei sa faci ceva pentru viata ta si daca nu ii cunosti, ai mari sanse sa nu evoluezi niciodata.

Primul care te saboteaza este FRICA DE SCHIMBARE.
Este dusmanul nevazut numarul 1, pentru ca provine din interiorul tau. TU il creezi si TU ii dai putere, dar tot TU esti cel care poti sa il elimini cu usurinta din viata ta.Desi omul are nevoie de stabilitate si siguranta, viseaza la diversitate si si-o doreste in viata lui. Si cand sansa diversitatii si a actiunii apare in viata lui, ce crezi ca face?
Da inapoi. Se retrage in zona de confort si se gandeste ca nu este momentul potrivit.

Al doilea dusman care te saboteaza, este un dusman vazut. Este vorba despre BANI. Banii nu vor fi NICIODATA suficienti.
Daca ACUM te gandesti ca daca peste doua saptamani ai avea bani mai multi, viata ta ar fi mai simpla, sa stii ca nu este deloc adevarat. La momentul respectiv, peste 2 saptamani, vei avea alte nevoi si alte prioritati. Asa ca nu te mai amagi cu inca o scuza in plus.
Sa stii ca vei fi uimit de cat de multe scuze poate sa-si creeze mintea umana, doar ca sa nu iasa din zona de confort.Fa un mic exercitiu, si asculta-te cand ai de luat o decizie diferita! Involuntar mintea intra in proces de autoaparare, tocmai pentru a nu face ceva diferit. Si te auzi spunand:

Nu pot!
Nu sunt suficient de bun!
Nu am timp!
Nu am bani!
Asta nu este pentru mine!

%d bloggers like this: