Anul 2003 a fost un an de ascensiune pentru mine, cred ca a fost anul in care m-am lansat cu adevărat ca imagine. Abia scosesem piesa “De ce ma minti ” (solo) apoi a urmat colaborarea  cu Daniela Gyorfi și succesul a devenit  și mai mare deoarece lumea începuse sa ma cunoască tot mai mult iar piesele mele solo sau cu Daniela erau foarte ascultate!

Eu am ajutat-o sa între in lumea asta a manelelor cu piesa deja ieșită “De ce ma minti” apoi făcând colaborarea cu ea la aceeași piesa am câștigat mai multă popularitate alături de ea deoarce eu nu aveam intrări la televiziuni cum avea ea in 2003-2004 și a prins foarte bine colaborarea, o mana o spală pe alta !

  1. A fost cea mai tare colaborare și cea mai cunoscuta piesa. Peste 1.200.000 de exemplari vândute, locul 1 in topurile muzicale de toate genurile  din acei ani! Între mine și Daniela nu a existat altceva, cum au vehiculat toata presa in toate tabloidele și știrile tv ca as avea ceva intim cu ea, NU, eronat aceasta vehiculare, nu am avut niciodată o relație amoroasa cu Daniela am fost doar colegi și atât!
%d bloggers like this: