Daca doriti sa primiti si voi un exemplar, scrie-ti-mi pe privat Messenger iar eu vb cu Giuseppe Salvatore Riina si contra-cost va trimite o carte cu autograf personalizat!

Giuseppe Salvatore Riina a scris o carte despre cum e să fii fiul celui mai căutat om din Italia. Fiul lui Riina, zis “Salvo”, a fost achitat de tripla omucidere de care a fost acuzat, chiar dacă la vremea respectivă era minor, alături de fratele Giovanni, condamnat în schimb la închisoare pe viaţă pentru acelasi delict. Nu doar că nu şi-a criticat tatăl, dar a şi refuzat să ateste existenţa mafiei siciliene, declarând sceptic: “ar putea fi totul sau nimic”. În timpul interviului, Giuseppe Salvatore Riina nici nu a clipit când i s-au arătat imagini cu urmările bombelor ce i-au ucis pe Falcone şi Borsellino. El a spus că a avut o copilărie plăcută şi că circumstanţele neobişnuite au unit familia sa, relatează Daily Mail.
Tatăl de 85 de ani al lui Giuseppe, supranumit “Bestia”, a fost arestat în 1993 şi ispăşeşte mai multe condamnări la închisoare pe viaţă, inclusiv pentru că a ordonat uciderea, în 1992, a magistraţilor anti-mafia Giovanni Falconi şi Paolo Borselino.Anchetatorii estimează că peste 1.000 de persoane au fost ucise în războiul mafiot din anii ’80 după care Riina senior a devenit liderul suprem al Cosa Nostra.Am primit aceasta carte, special de la Giuseppe Salvatore Riina cu autograf! Deși nu cunosc limba italiana am sa o traduc și am sa o citesc rând cu rând !  🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Cine dorește sa procure aceasta carte cu autograf de la Salve in schimbul 50 euro bucata sa ma contacteze la numărul 0721.20.60.60 In luna august ma voi întâlni cu el la Padova sa bem o cafea ☺️

%d bloggers like this: