Home

DUPĂ O “CEARTA” IN ANUL 2004 AM REALIZAT ACEASTA PIESA ALĂTURI DE EL!

No Comments

  • In anul 2004 toate tabloidele și televiziunile dezbăteau scandalul Guta contra Guta, cică din cauza numelui pe care cică mi l-am împrumutat de la el! Total greșit !!!! Numele meu adevărat este Mititelu Liviu Catalin iar numele de “Guta” mi la pus un producator de la o casa de discuri din București, Nicu de la Plenita, din cauza ca ma asemănăm foarte mult la voce cu deja cunoscutul Nicolae Guta!
  • Toate bune și frumoase , ma întâlneam cu Guta N. la diverse spectacole nunți , și niciodată nu îmi spunea nimic, din contra cântam împreuna și eram prieteni ! (Atunci abia lansasem prima piesa a mea și totodata rampa  mea de la sare cu piesa “4 nopți și 4 zile” care după cum știți datorită vouă  publicului a ajuns MEGA HIT!
  • Cearta a fost ca ii port numele  și ma folosesc de el in interese ! 😂😂😂 mda… mi sa părut ceva in neregula știind ca eu sunt prieten cu el și imediat m-am gândit ca a fost pus de cineva pentru ca nu eram certați sau ceva de genul dar hopa 😂 SECRETUL?? Devenisem numărul 1 in România cu piesa “De ce ma minti” și cum se poarta in România toți au devenit din buni prieteni , invidioși pe succesul meu!
  • Am aflat cine a deschis acest scandal dar nu vreau sa intru in amănunte ca sunt băiat finut! A trecut tot , dar încă unii din trecut mai îmi fac manevre pe la diverse nunți, botezuri, petreceri private, spumant ca Liviu Guta e “țepar” și nu vine la ca tare! Pai ma oamenilor “rai” dacă eram țepar acum nu mai
  • existam și nu mai aveam bani case mașini s.a.m.d . (IN CURÂND VOI PUBLICA ȘI DESPRE AȘA ZIȘII IMRESARI DE CARTON) Cu stima și considerație Mititelu Liviu Catalin alias Liviu Guta